Macarons i Falun

Macarons i Falun Det finns totalt 6 konditorier eller caféer i Falun där många av dessa har jättegoda macarons och även andra småkakor. Ofta är det besvärligt att hitta den där perfekta macaronen i Falun eftersom macarons är besvärligt och svårt att göra. Det är ofta bäst att besöka och pröva macaronerna hos många olika caféer tills du hittar dina favorit macarons. Du kan också kolla in recept här på www.macarons.se eller på andra sidor som handlar om macarons eller kakor på nätet och prova göra dina första macarons själv. Även om inte macaronerna blir jättesnygga första gången brukar de vara jättegoda.
Ett riktigt bra macaronset hos KitchenLab
Eftersom det finns många konditorier i Falun och i Dalarna kan det vara bra att kolla upp dem och handla hos alla för att jämföra olika macaroner. Om du hittar några fantastiska macarons så var inte blyg och fråga efter receptet på dessa macaronerna. Mycket och bra information kan du få om småkakor och macaroner på många av sidorna på webben.


Bäst att komma i kontakt med ett bra café eller konditori i Falun för att testa macarons är att välja något av bagerierna nedan.

Tips på bra bagerier i Falun

Café Konduktören

Järnvägsstationen
791 31  Falun

Bryggcaféet

Fisktorget
791 71  Falun

East Harbour Café Fritidsgård

Stadshusgränd 6
791 71  Falun

Fler macarons i Falun

Café Slussvaktarn

Strandvägen 10
791 42  Falun

Café Gläntan

Åsgatan 25
791 71  Falun

Konditori Fokus

Myntgatan 10
791 62  Falun

Allt för att göra macarons finns oss


Allt intressant om macarons

Här kan ni finna mycket intressant information och bra receptmacarons men också en del kul och lustiga saker gällande macarons.Meny - Macarons
Till förstasidan på www.macarons.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeReceptVerktygNyheter