Macarons i Västra Frölunda

Macarons i Västra Frölunda Det finns totalt 7 konditorier eller caféer i Västra Frölunda där många av dessa har jättegoda macarons och även andra småkakor. Ofta är det besvärligt att hitta den där perfekta macaronen i Västra Frölunda eftersom macarons är besvärligt och svårt att göra. Det är ofta bäst att besöka och pröva macaronerna hos många olika caféer tills du hittar dina favorit macarons. Du kan också kolla in recept här på www.macarons.se eller på andra sidor som handlar om macarons eller kakor på nätet och prova göra dina första macarons själv. Även om inte macaronerna blir jättesnygga första gången brukar de vara jättegoda.
Ett riktigt bra macaronset hos KitchenLab
Eftersom det finns många konditorier i Västra Frölunda och i Västra Götalands län kan det vara bra att kolla upp dem och handla hos alla för att jämföra olika macaroner. Om du hittar några fantastiska macarons så var inte blyg och fråga efter receptet på dessa macaronerna. Mycket och bra information kan du få om småkakor och macaroner på många av sidorna på webben.


Bäst att komma i kontakt med ett bra café eller konditori i Västra Frölunda för att testa macarons är att välja något av bagerierna nedan.

Tips på bra bagerier i Västra Frölunda

Le Croissant Coffi 421

Lona Knapes Gata 5
421 32  Västra Frölunda

Fria Bröd

Fältspatsgatan 10
421 30  Västra Frölunda

Kahls Kaffe

Beatrice Lesslies Gata 18
421 31  Västra Frölunda

Fler macarons i Västra Frölunda

Malins Skafferi

Sven Källfelts Gata 3
426 71  Västra Frölunda

Långedrag Mötesplats Trädgård

Solhöjdsgatan 2 A
426 76  Västra Frölunda

Sisjö Golfcafé

Södra Långebergsgatan 26 A
421 32  Västra Frölunda

Shopping-Caféet

Frölunda Torg
421 42  Västra Frölunda

Allt för att göra macarons finns oss


Allt intressant om macarons

Här kan ni finna mycket intressant information och bra receptmacarons men också en del kul och lustiga saker gällande macarons.Meny - Macarons
Till förstasidan på www.macarons.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeReceptVerktygNyheter