A--0A-EG - EX - U2-0

Macaronverktyg

Att göra macarons kan vara svårt i början och tar en del tid. Macarons är dock så goda och söta att det är väl värt besväret. Det finns också en del hjälpmedel och verktyg som du kan använda för att du ska kunna göra finare macarons och göra dem snabbare.

H-EG - EX - U2-1
Lykka har också bra macaronset

Macaronset hjälper dig att göra riktigt fina macarons. Lykka har flera bra produkter för att du ska lyckas med dina macarons.

Dekorationspenna hos Lykka

Med en dekorationspenna kan du göra riktigt fina dekorativa macaroner.Dekorationspenna att användas till att dekorera även tårtor, cupcakes och kakor men naturligtvis till macarons.

Dekorationspenna hos Lykka

Ett sprits-set hjälper dig att göra macaronerna jämna och fina. Spackla tårtor, forma perfekta macarons och gör dina cupcakes ännu vackrare.

Lösa macaronformer går också att köpa

Det finns lösa former för macarons om du vill kunna göra många macarons samtidigt. När du gör macarons kan vara svårt att få dem perfekt runda mandelkakorna som omfamnar bakverket. Med denna silikonform kan du få macarons på ett smidigt sätt.

Dessertbestik i form av macarons

Vackra dessertbestik med macaroner på kan piffa upp serveringen både av cupcakes och macarons. RUM 21 har flera dekorativa och spännande dessertbestik förutom dessa med macarons på.

J-EG - EX - U2-2

Allt för att göra macarons finns oss


Allt intressant om macarons

Här kan ni finna mycket intressant information och bra receptmacarons men också en del kul och lustiga saker gällande macarons.

H-EG - EX - U2-3


Meny - Macarons
Till förstasidan på www.macarons.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeReceptVerktygNyheter