A--0A-EG - EX - U2-0

Macarons i Sälen

Macarons i Sälen Det finns totalt 6 konditorier eller caféer i Sälen där många av dessa har jättegoda macarons och även andra småkakor. Ofta är det besvärligt att hitta den där perfekta macaronen i Sälen eftersom macarons är besvärligt och svårt att göra. Det är ofta bäst att besöka och pröva macaronerna hos många olika caféer tills du hittar dina favorit macarons. Du kan också kolla in recept här på www.macarons.se eller på andra sidor som handlar om macarons eller kakor på nätet och prova göra dina första macarons själv. Även om inte macaronerna blir jättesnygga första gången brukar de vara jättegoda.
Ett riktigt bra macaronset hos KitchenLab
Eftersom det finns många konditorier i Sälen och i Dalarnas län kan det vara bra att kolla upp dem och handla hos alla för att jämföra olika macaroner. Om du hittar några fantastiska macarons så var inte blyg och fråga efter receptet på dessa macaronerna. Mycket och bra information kan du få om småkakor och macaroner på många av sidorna på webben.

H-EG - EX - U2-1

Bäst att komma i kontakt med ett bra café eller konditori i Sälen för att testa macarons är att välja något av bagerierna nedan.

Tips på bra bagerier i Sälen

Sälens Bageri & Konditori

Lindvallen
780 67  Sälen

Fjällbagarn

Lindvallenvägen
780 67  Sälen

FOOD Dining & Café

Lindvallen Bruna Byn
780 67  Sälen

Fler macarons i Sälen

Café Mezzo

Tandådalen
780 67  Sälen

Lantmännen Unibake Sweden

Lämmelstigen 6
780 67  Sälen

Bageri Bullans

Sälens Centrum
780 67  Sälen

Allt för att göra macarons finns oss


Allt intressant om macarons

Här kan ni finna mycket intressant information och bra receptmacarons men också en del kul och lustiga saker gällande macarons.

H-EG - EX - U2-2 I-EG - EX - U2-3


Meny - Macarons
Till förstasidan på www.macarons.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeReceptVerktygNyheter