Macarons i Solna

Macarons i Solna Det finns totalt 9 konditorier eller caféer i Solna där många av dessa har jättegoda macarons och även andra småkakor. Ofta är det besvärligt att hitta den där perfekta macaronen i Solna eftersom macarons är besvärligt och svårt att göra. Det är ofta bäst att besöka och pröva macaronerna hos många olika caféer tills du hittar dina favorit macarons. Du kan också kolla in recept här på www.macarons.se eller på andra sidor som handlar om macarons eller kakor på nätet och prova göra dina första macarons själv. Även om inte macaronerna blir jättesnygga första gången brukar de vara jättegoda.
Ett riktigt bra macaronset hos KitchenLab
Eftersom det finns många konditorier i Solna och i Stockholms län kan det vara bra att kolla upp dem och handla hos alla för att jämföra olika macaroner. Om du hittar några fantastiska macarons så var inte blyg och fråga efter receptet på dessa macaronerna. Mycket och bra information kan du få om småkakor och macaroner på många av sidorna på webben.


Bäst att komma i kontakt med ett bra café eller konditori i Solna för att testa macarons är att välja något av bagerierna nedan.

Tips på bra bagerier i Solna

Melissas Kök & Bageri

Gårdsvägen 2
169 70  Solna

Caffé Mezzo

Råsundavägen 110
169 50  Solna

Europabagarn Sverige

Åldermansvägen 13
171 48  Solna

Fler macarons i Solna

Salvatore Bageri

Gelbgjutarevägen 7
171 48  Solna

Järva Café & Salladsbar

Fridensborgsvägen 52
170 69  Solna

Hivas Café Fridel

Råsundavägen 110
169 50  Solna

Espresso House

Svetsarvägen 18
171 41  Solna

Ännu mer macarons hos konditorier i Solna

Efvas Fik

Ankdammsgatan 32
171 43  Solna

Djannas Cafe

Ulriksdal Ulriksdals Värdshus
170 79  Solna

Allt för att göra macarons finns oss


Allt intressant om macarons

Här kan ni finna mycket intressant information och bra receptmacarons men också en del kul och lustiga saker gällande macarons.Meny - Macarons
Till förstasidan på www.macarons.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeReceptVerktygNyheter