A--0A-EG - EX - U2-0

Macarons hos Sockerbagaren i Gullänget

Macarons hos Sockerbagaren i Gullänget i Örnsköldsvik Sockerbagaren i Gullänget är en av totalt 3 konditorier i Örnsköldsvik där du kan hitta macarons eller andra mandelkakor. Både utseende och utbud skiljer på macaronerna mellan olika caféer och konditorier i Örnsköldsvik kan det vara bra att prova flera av ställena som säljer bakverk av typen macaron.

Innan du besöker någon för att prova deras macaroner eller småkakor bör du ha bestämt en smak du vill ha på macaronen och inte gå för mycket på utseendet. Förslag på olika smaker på macarons kan du hitta här eller på andra webbsidor om kakor och macaroner på nätet. Eftersom det finns flera konditorier och caféer i Örnsköldsvik och i Västernorrlands län som säljer goda bakelser och macarons rekommenderas du att besöka och prova hos många men du bör definitivt gå till Sockerbagaren i Gullänget eftersom de har mycket gott där.

H-EG - EX - U2-1

Bäst är att kontakta Sockerbagaren i Gullänget för att kolla in om de har några macarons idag på följande sätt:


Sockerbagaren i Gullänget

Björnavägen 28
891 41   Örnsköldsvik

Allt för att göra macarons finns oss


Allt intressant om macarons

Här kan ni finna mycket intressant information och bra receptmacarons men också en del kul och lustiga saker gällande macarons.

H-EG - EX - U2-2 I-EG - EX - U2-3


Meny - Macarons
Till förstasidan på www.macarons.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeReceptVerktygNyheter