ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentAndrum Vegetarisk Restaurang & Café - Riktigt goda Mandelkakor och Macarons
A--0A-EG - EX - U2-0

Macarons hos Andrum Vegetarisk Restaurang & Café

Macarons hos Andrum Vegetarisk Restaurang & Café i Göteborg Andrum Vegetarisk Restaurang & Café är en av totalt 27 konditorier i Göteborg där du kan hitta macarons eller andra mandelkakor. Både utseende och utbud skiljer på macaronerna mellan olika caféer och konditorier i Göteborg kan det vara bra att prova flera av ställena som säljer bakverk av typen macaron.

Innan du besöker någon för att prova deras macaroner eller småkakor bör du ha bestämt en smak du vill ha på macaronen och inte gå för mycket på utseendet. Förslag på olika smaker på macarons kan du hitta här eller på andra webbsidor om kakor och macaroner på nätet. Eftersom det finns flera konditorier och caféer i Göteborg och i Västra Götaland som säljer goda bakelser och macarons rekommenderas du att besöka och prova hos många men du bör definitivt gå till Andrum Vegetarisk Restaurang & Café eftersom de har mycket gott där.

H-EG - EX - U2-1

Bäst är att kontakta Andrum Vegetarisk Restaurang & Café för att kolla in om de har några macarons idag på följande sätt:


Andrum Vegetarisk Restaurang & Café

Östra Hamngatan 19
411 10   Göteborg

Allt för att göra macarons finns oss


Allt intressant om macarons

Här kan ni finna mycket intressant information och bra receptmacarons men också en del kul och lustiga saker gällande macarons.

H-EG - EX - U2-2 I-EG - EX - U2-3


Meny - Macarons
Till förstasidan på www.macarons.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeReceptVerktygNyheter