Macarons i Växjö

Macarons i Växjö Det finns totalt 6 konditorier eller caféer i Växjö där många av dessa har jättegoda macarons och även andra småkakor. Ofta är det besvärligt att hitta den där perfekta macaronen i Växjö eftersom macarons är besvärligt och svårt att göra. Det är ofta bäst att besöka och pröva macaronerna hos många olika caféer tills du hittar dina favorit macarons. Du kan också kolla in recept här på www.macarons.se eller på andra sidor som handlar om macarons eller kakor på nätet och prova göra dina första macarons själv. Även om inte macaronerna blir jättesnygga första gången brukar de vara jättegoda.
Ett riktigt bra macaronset hos KitchenLab
Eftersom det finns många konditorier i Växjö och i Kronoberg kan det vara bra att kolla upp dem och handla hos alla för att jämföra olika macaroner. Om du hittar några fantastiska macarons så var inte blyg och fråga efter receptet på dessa macaronerna. Mycket och bra information kan du få om småkakor och macaroner på många av sidorna på webben.


Bäst att komma i kontakt med ett bra café eller konditori i Växjö för att testa macarons är att välja något av bagerierna nedan.

Tips på bra bagerier i Växjö

Växjöbagarn

Storgatan 71
352 36  Växjö

Polfärskt Bröd / Allbröd Växjö

Minkvägen 2
352 45  Växjö

Café Karl Oskar

P G Vejdes Väg 29
352 52  Växjö

Fler macarons i Växjö

Ingers Smörgåsar

Verkstadsgatan 18
352 46  Växjö

PM Bröd & Sovel

Storgatan 12
352 31  Växjö

Broqvists Konditori

Kronobergsgatan 14
352 33  Växjö

Allt för att göra macarons finns oss


Allt intressant om macarons

Här kan ni finna mycket intressant information och bra receptmacarons men också en del kul och lustiga saker gällande macarons.Meny - Macarons
Till förstasidan på www.macarons.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeReceptVerktygNyheter