A--0A-EG - EX - U2-0

Macarons i Skärholmen

Macarons i Skärholmen Det finns totalt 7 konditorier eller caféer i Skärholmen där många av dessa har jättegoda macarons och även andra småkakor. Ofta är det besvärligt att hitta den där perfekta macaronen i Skärholmen eftersom macarons är besvärligt och svårt att göra. Det är ofta bäst att besöka och pröva macaronerna hos många olika caféer tills du hittar dina favorit macarons. Du kan också kolla in recept här på www.macarons.se eller på andra sidor som handlar om macarons eller kakor på nätet och prova göra dina första macarons själv. Även om inte macaronerna blir jättesnygga första gången brukar de vara jättegoda.
Ett riktigt bra macaronset hos KitchenLab
Eftersom det finns många konditorier i Skärholmen och i Stockholms län kan det vara bra att kolla upp dem och handla hos alla för att jämföra olika macaroner. Om du hittar några fantastiska macarons så var inte blyg och fråga efter receptet på dessa macaronerna. Mycket och bra information kan du få om småkakor och macaroner på många av sidorna på webben.

H-EG - EX - U2-1

Bäst att komma i kontakt med ett bra café eller konditori i Skärholmen för att testa macarons är att välja något av bagerierna nedan.

Tips på bra bagerier i Skärholmen

Helenes Café

Storholmsbackarna 16
127 43  Skärholmen

Coffeehouse by George

Bredholmsgatan 12
127 48  Skärholmen

Ritas Konditori

Bredängstorget 11
127 34  Skärholmen

Fler macarons i Skärholmen

Chabi Café

Byholmsgången 1
127 48  Skärholmen

Alumara Bageri Konditori

Vårbergsplan 5
127 43  Skärholmen

Billströms Konditori & Café

Skärholmstorget 1
127 48  Skärholmen

Café Söderhöjd Ideellförening

Kungssätravägen 16
127 37  Skärholmen

Allt för att göra macarons finns oss


Allt intressant om macarons

Här kan ni finna mycket intressant information och bra receptmacarons men också en del kul och lustiga saker gällande macarons.

H-EG - EX - U2-2 I-EG - EX - U2-3


Meny - Macarons
Till förstasidan på www.macarons.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeReceptVerktygNyheter