A--0A-EG - EX - U2-0

Macarons i Kungälv

Macarons i Kungälv Det finns totalt 4 konditorier eller caféer i Kungälv där många av dessa har jättegoda macarons och även andra småkakor. Ofta är det besvärligt att hitta den där perfekta macaronen i Kungälv eftersom macarons är besvärligt och svårt att göra. Det är ofta bäst att besöka och pröva macaronerna hos många olika caféer tills du hittar dina favorit macarons. Du kan också kolla in recept här på www.macarons.se eller på andra sidor som handlar om macarons eller kakor på nätet och prova göra dina första macarons själv. Även om inte macaronerna blir jättesnygga första gången brukar de vara jättegoda.
Ett riktigt bra macaronset hos KitchenLab
Eftersom det finns många konditorier i Kungälv och i Västra Götalands län kan det vara bra att kolla upp dem och handla hos alla för att jämföra olika macaroner. Om du hittar några fantastiska macarons så var inte blyg och fråga efter receptet på dessa macaronerna. Mycket och bra information kan du få om småkakor och macaroner på många av sidorna på webben.

H-EG - EX - U2-1

Bäst att komma i kontakt med ett bra café eller konditori i Kungälv för att testa macarons är att välja något av bagerierna nedan.

Tips på bra bagerier i Kungälv

Tårtdecor Sverige

Solbräckegatan 31
442 45  Kungälv

Orkla Confectionery & Snacks Sverige

Strandgatan
442 31  Kungälv

Moodys

Västra Gatan 12
442 31  Kungälv

Fler macarons i Kungälv

Farbror Knuts Café

Ytterbyvägen 11
442 30  Kungälv

Allt för att göra macarons finns oss


Allt intressant om macarons

Här kan ni finna mycket intressant information och bra receptmacarons men också en del kul och lustiga saker gällande macarons.

H-EG - EX - U2-2 I-EG - EX - U2-3


Meny - Macarons
Till förstasidan på www.macarons.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeReceptVerktygNyheter