ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentJerkstrands Konditori Torslanda - Riktigt goda Mandelkakor och Macarons
A--0A-EG - EX - U2-0

Macarons hos Jerkstrands Konditori Torslanda

Macarons hos Jerkstrands Konditori Torslanda i Torslanda Jerkstrands Konditori Torslanda är en av totalt 4 konditorier i Torslanda där du kan hitta macarons eller andra mandelkakor. Både utseende och utbud skiljer på macaronerna mellan olika caféer och konditorier i Torslanda kan det vara bra att prova flera av ställena som säljer bakverk av typen macaron.

Innan du besöker någon för att prova deras macaroner eller småkakor bör du ha bestämt en smak du vill ha på macaronen och inte gå för mycket på utseendet. Förslag på olika smaker på macarons kan du hitta här eller på andra webbsidor om kakor och macaroner på nätet. Eftersom det finns flera konditorier och caféer i Torslanda och i Västra Götaland som säljer goda bakelser och macarons rekommenderas du att besöka och prova hos många men du bör definitivt gå till Jerkstrands Konditori Torslanda eftersom de har mycket gott där.

H-EG - EX - U2-1

Bäst är att kontakta Jerkstrands Konditori Torslanda för att kolla in om de har några macarons idag på följande sätt:


Jerkstrands Konditori Torslanda

Torslanda Torg 1
423 32   Torslanda

Allt för att göra macarons finns oss


Allt intressant om macarons

Här kan ni finna mycket intressant information och bra receptmacarons men också en del kul och lustiga saker gällande macarons.

H-EG - EX - U2-2 I-EG - EX - U2-3


Meny - Macarons
Till förstasidan på www.macarons.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeReceptVerktygNyheter