Macarons i Torslanda

Macarons i Torslanda Det finns totalt 4 konditorier eller caféer i Torslanda där många av dessa har jättegoda macarons och även andra småkakor. Ofta är det besvärligt att hitta den där perfekta macaronen i Torslanda eftersom macarons är besvärligt och svårt att göra. Det är ofta bäst att besöka och pröva macaronerna hos många olika caféer tills du hittar dina favorit macarons. Du kan också kolla in recept här på www.macarons.se eller på andra sidor som handlar om macarons eller kakor på nätet och prova göra dina första macarons själv. Även om inte macaronerna blir jättesnygga första gången brukar de vara jättegoda.
Ett riktigt bra macaronset hos KitchenLab
Eftersom det finns många konditorier i Torslanda och i Västra Götaland kan det vara bra att kolla upp dem och handla hos alla för att jämföra olika macaroner. Om du hittar några fantastiska macarons så var inte blyg och fråga efter receptet på dessa macaronerna. Mycket och bra information kan du få om småkakor och macaroner på många av sidorna på webben.


Bäst att komma i kontakt med ett bra café eller konditori i Torslanda för att testa macarons är att välja något av bagerierna nedan.

Tips på bra bagerier i Torslanda

Aleks Konditori

Amhults Torg 2
423 37  Torslanda

Jerkstrands Konditori Torslanda

Torslanda Torg 1
423 32  Torslanda

Be My Cupcake

Krimlanns Gård 31
423 36  Torslanda

Fler macarons i Torslanda

Café Mums

Gamla Flygplatsvägen 47
423 37  Torslanda

Allt för att göra macarons finns oss


Allt intressant om macarons

Här kan ni finna mycket intressant information och bra receptmacarons men också en del kul och lustiga saker gällande macarons.Meny - Macarons
Till förstasidan på www.macarons.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeReceptVerktygNyheter